dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 7 January 2013

Aquaventure Waterpark Yang Sangat Gempak

Assalamualaikum


Fuhhh teringin gila aku nak pergi sini...Kalau lah kat malaysia ada macam ni bestnya.Alaihaiii nak pergi jauh sangat dekat Dubai.Teringin nak cuba Aquaventure waterslides huhuhu ada banyak tau antaranya the leap of faith, shark attack and banyak lagi.Bayangkanlah lalu bawah air yang dipenuhi dengan ikan jerung aaa seram kot.Semua spesis ikan jerung ada dalam tu tau.

Hope oneday dapat pergi Aquaventure Waterpark ni acehhh hahahaha.











Nak tahu lebih lanjut boleh baca dekat SINI

6 comments:

✿A I N A A✿ said...

ya Allah!!! bestnyaaaa!!! Dubai ni memang canggih2, mata wang dorang pun tinggi.. memang padanlah buat tempat sebegini. wahhhh

Nadya Bubble said...

Bestnyaaaaaa !


Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :D

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Fazleen Kamarudin said...

Wow ! awesome gile. msti bdebar kowt.

Ubaidullah Jaafar said...

perrrgghhhhhh

Wanie Raina said...

kalaw dibuatnye time kite slide tu ade problem... paham2 je la~haha
nice entry!

new update :) hehee
http://wanie-raina.blogspot.com/2013/01/time-is-getting-faster-2013.html

Dianaa said...

wow! seriously macam best. part shark tu macam seram sikit. memang kena lah dengan nama dia "Aquaventure" tu. adventure habis ^^