dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 7 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamualaikum..


klik banner untuk join


Aku blogger dari negeri...... PAHANG...hehehehe

apa yang menarik dekat pahang boleh tengok SINI,SINI

18 comments:

Nurul Nasuha said...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

rodiyatul akmar said...

dri segmen yg sama , done follow awak

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan , have a nice day :D

bazilah abu hassan said...

terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Zyra1121 said...

dr segmen sama.. done follow u dear.. ^__~ [ Sabah ]

deno said...

woooot2... org terengganu singgah dan terus folow sini!! ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Pahang , Harap Pahang sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nasuha said...

Singgah blogwalking! :)

SuparMan SuaRez said...

Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
dari kedah :D

jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

i follow ;D

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Azney Shamsuddin said...

Salam..
Dari segmen yang sama.
jemput singgah blog saya
dari pahang :D

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

p/s : dah follow sini :D

Diyan Hani said...

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

singgah sini..org pahang jugak
done follow

Nor Salmi said...

Orang Pahang singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html