dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Tuesday, 19 February 2013

Wahh Cari Jodoh Online

Assalamualaikum..



Hello reader.... Sape yang nak cari kekasih?? ha cepat angkat tangan..heheheh..Kalau kawan aku terutama lelaki suka benor suruh carikan awek..Amboii ingat cari awek macam cari baju ke..huhuhu
Korang pernah jumpa ni cari JODOH Muslim Online..Ha akak abang adik or siapa-siapa yang nak cari jodoh tu boleh lah join dekat page cari jodoh ni.

Mula-mula aku pun tak pernah dengar jugak tapinya kawan aku suka sangat bukak page ni..Bukan apa suka tengok muka-muka orang yang nak cari jodoh and suka tengok orang komen kat situ.Bagi yang nak cari jodoh dorang kena bagi gambar pastu tulis sikit latar belakang dorang then intro diri dorang serta ciri-ciri pasangan yang dia nak.Aku tengok boleh tahan jugak muka-muka orang yang nak cari jodoh ni..Tapi tak tau lah sama ada serius or saja ke apa kan..haha


ni contoh awek yg tengah cari jodoh..cun kan?

Zaman sekarang ni macam-macam cara nak cari jodoh..Pakai internet pun boleh cari hahah..Siapa nak cari? boleh tepek muka dekat page tu..heheheh. Ada yang dapat cari jodoh kat page tu wahh tahniah lah..Itu yang dikatakan jodoh kan.


Thanks for reading


18 comments:

Anis Zainudin said...

wah..ade jugak page cari jodoh..nk try la..hahaha.. *gatal*

Nurul Ain said...

amboiii hahahha..boleh2 cuba lah

luqman zakaria said...

oh..baru tahu ade jgk cari2 jodoh kt fb.

Aku Penghibur said...

wahhh cm gini pon ada ... sedih betul

Nurul Ain said...

zaman dah maju skang hahah

Iha Zaliza said...

aik page mcm ni pun ada? kalau suruh letak gambar sebenar mesti ramai yang pilih pasal paras rupa semata2 je kan..

Miss Sue said...

sama lah, sue pon suka tengok je org yg nak cr jodoh n baca komen dorang..kdg2 lawak jugak dorang ni..ape2 pon kalau niat tu betol n ikhlas, semoga bertemu lah jodoh :)

✿A I N A A✿ said...

cenggini pun boleh.. hehehe malaslah, nanti dlm gambar nmpk lain, luar nmpak lain... huaaaaaaaa

Meuz said...

wahhh.. page mcm ni pun ade ea? kadang2 ade org ckp jenis desperate sampai mecari kat fb.. ahha :p

gmbr pompuan kat atas tu, tinggi 168cm? bagi pompuan tu dh tinggi giler.. haha

Yaya Azura said...

yang penting kena hati-hati...

ziqa nuar said...

wah! seronok2! hehehe

shu said...

rmai jg yg brtemu jdoh cmni..yg penting usaha :)

meraungtaktentupasal said...

nak cari jodoh kat sini boleh???

Khairul Asrol said...

banyak dah sekarang page cari jodoh online ni. yang jadi mangsa kadang orang tu serius nak cari jodoh tapi orang lain macam kutuk rupa paras. siot je.

yanie6336 said...

siannya..doakan moga mereka bertemu jodoh segera..ameen...

mison Roy said...

Muka cantik kenapa cari jodoh kt sini plaj hehe

mison Roy said...

Moga2 cepat dapat jodoh hehe

mison Roy said...

Moga2 cepat jumpa jodoh ye.